Romascanu: „Nu am vrut să dăm o lege pentru o persoană, ne pare rău! E o DISPERARE a PNL-ului că nu își duc candidatul în turul 2”

De ce nu mai există dialog între liderii celor două partide, l-a întrebat Denise Rifai pe invitatul ei la emisiunea „În Opoziție”. Lucian Romașcanu a răspuns arătând spre tabăra liberală, acolo unde s-a luat decizia întreruperii oricărei forme de comunicare cu PSD, relateaza gandul.ro

În opinia senatorului social-democrat, Nicolae Ciucă s-a „supi” pe partenerii de guvernare.

Romașcanu: „Nu mai vrea domnul Ciucă, s-a «supi»”

„Mai este dialog?”, a întrebat Denise Rifai. „Nu, pentru că nu mai vrea domnul Ciucă, s-a «supi»”, a răspuns Lucian Romașcanu.

„Domnul Ciucă e «supi» pentru că, crede dânsul, Marcel Ciolacu nu și-a ținut cuvântul. Singurul angajament politic asumat și votat în forurile de conducere ale PNL-ului a fost data alegerilor. Acolo, domnul Ciucă n-a avut onoare și n-a făcut nimic. Și domnul Ciolacu nu și-a luat «Ficusul» să plece acasă. În rest, nu există nicio înțelegere.

Romașcanu: „Ciolacu a început negocieri pentru Schengen”

Printre altele, senatorul PSD a lămurit și de ce se discută, în unele emisiuni, despre subiecte care nu au legătură cu bunul mers al guvernării.

De exemplu, Lucian Romașcanu s-a referit la „pantofii lui Ciolacu”, un subiect considerat la modă în aceste zile:

„Marcel Ciolacu a început negocieri pentru Schengen (…) E bine să spunem că Ciolacu a venit cu pantofi second hand, a dovedit niște lucruri în 30 de ani, a venit, a spus, a făcut, «Domne, ăsta sunt». Astăzi, într-o emisiune de televiziune, i se spune «Nu ne-ați lămurit cu BAC-ul». Păi, dacă ăsta este nivelul de emisiuni politice?! Dacă lumea umple titlurile cu talpa pantofilor lui Ciolacu?!”.