Mocanu l-a scos pe senatorul Pufu de pe listele pentru parlamentare

Liberalii buzoieni își vor înscrie, astăzi, oficial, candidaturile pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Un anunț, în acest sens, a fost transmis de Organizația Județeană a PNL Buzău și, conform acestuia, la ora 15:30 urmează ca listele cu candidaturi să fie înregistrate la Biroul Electoral Județean Buzău, scrie sansanews.ro

Senatorul Vlad Pufu nu a fost pus pe listele organizației județene a Partidului Național Liberal pentru alegerile parlamentare de la 1 decembrie, nici măcar pe un loc neeligibil. Președintele organizației județene, fostul deputat Adrian Mocanu, a transmis, săptămâna trecută, la conducerea centrală, listele cu candidați pentru Camera Deputaților și pentru Senat, liste care au primit aprobarea conducerii PNL. Pe locurile (probabil) eligibile sunt Adrian Mocanu și consilierul local Silviu Roșioru, la deputați, iar la senatori primul loc este ocupat de către deputatul Claudia Benchescu, care a ajuns în Parlament după plecarea lui Gabriel Avrămescu la Autoritatea de Supraveghere Financiară.

”Voi candida la alegerile din 1 decembrie pentru Senatul României în județul Ialomița.Biroul Politic Național a validat candidaturile propuse de organizația PNL Ialomița și am onoarea și bucuria să deschid lista pentru Senat. Mulțumesc Biroului Politic Național al PNL pentru încrederea acordată! Depline aprecieri întregii organizații PNL Ialomița și președintelui Dragoș Soare! Cred că activitatea mea din mandatul 2020 – 2024 reflectă seriozitatea, munca și dedicarea cu care m-am implicat în toate proiectele.Îmi propun ca în viitorul mandat de parlamentar să continui ceea ce am început și să promovez, la fel ca până acum, valorile liberale autentice. Partidul Național Liberal are cel mai complex program pentru comunitate, familie și România modernă!”

Citeste articolul integral sansanews.ro