Alegere surpriză pentru banca tehnică a echipei feminine de handbal. Primele reacții!

După o perioadă îndelungată în care a activat la Clubul Sportiv din Suceava atât în postura de jucător, cât și în cea antrenor, Adrian Chiruț a decis să încerce o nouă provocare în cariera sa. A acceptat oferta de a antrena echipa feminină Gloria Buzău

Clasată pe locul al șaselea în Liga Florilor și deținătoare a Cupei și Supercupei României. Chiruț a semnat un contract pe un an și jumătate și îl înlocuiește pe experimentatul Aurelian Roșca la timona grupării din Crâng.

„Este o nouă experiență pentru mine, o șansă de afirmare greu de refuzat. Am numai amintiri plăcute de la CSU și nu o să uit niciodată că la Suceava m-am format ca jucător și ca antrenor. Vreau să mulțumesc pentru sprijin tuturor celor din club, jucătorilor și celor care au fost alături de handbalul sucevean. Merg la o formație care s-a obișnuit cu performanța în ultimii ani și sper să confirm încrederea care mi-a fost acordată”, a declarat Adrian Chiruț.

Tehnicianul sucevean va începe munca la noua sa formație luni și va debuta în Liga Florilor pe data de 5 februarie, împotriva Gloriei Bistrița.