AURIȘTII AU STRICAT DISTRACȚIA BUZOIENILOR LA FESTIVALUL CÂRNAȚILOR DE PLEȘCOI

Festivalul Cârnaților de Pleșcoi, motiv de bucurie pentru întreg județul Buzău și un eveniment la care buzoienii s-au strâns cu drag să se bucure de bucate tradiționale a fost pentru reprezentații AUR Buzău doar un motiv să se promoveze, invadând, practic, distracția buzoienilor, îmbrăcați în veste galbene țipătoare.

Participanții, veniți alături de familii să se relaxeze, s-au trezit în mijlocul unei campanii electorale ad-hoc.Partidul AUR, aflat în mijlocul unui scandal major în urma acuzațiilor de viol după Tabăra politică de la Constanța, nu ratează niciun moment pentru a se promova intruziv, țipător și deranjant, uitând că unele evenimente sunt menite doar pentru bucuria participanților.
În frunte cu profesoara Elena Năstăsoiu, auriștii din Buzău au profitat de evenimentul organizat cu multe eforturi de autoritățile locale pentru a-și pregăti campania electorală.

 

A devenit deja un obicei pentru auriști să năpădească orice eveniment popular, în speranța că electoratul va răspunde pozitiv la rețeta lor stridentă și provocatoare.
Buzoienii, mulți dintre ei deranjați de intruziune, și-au continuat sărbătoarea și nu s-au  lăsat influențați de încercarea de a acapara un eveniment dedicat tradițiilor județului.
Un partid de extremă dreaptă, care preferă să își facă imagine prin credințele sale anti-europene, periculoase și moștenite, parcă, din epoci de mult trecute, AUR nu poate fi o opțiune credibilă de vot pentru buzoieni, motiv pentru care apelează la tehnici agresive de propagandă, promovând un naționalism prost înțeles, o formă fără fond, bazată pe scandal și dezbinarea societății.