Buzăul va avea concert de Revelion şi foc de artificii. Autorităţile caută artişti

După un an de pauză, Primăria Buzău va organiza spectacol şi foc de artificii în noaptea dintre ani. Autorităţile locale vor decide până la sfârştiul săptămânii programul evenimentului.

Pe 31 decembrie 2021, în centrul Buzăului vor răsuna din nou cântecele şi se va putea asista la un impresionat foc de artificii, ca înainte de pandemie.Buzoienii care vor alege să ciocnească un pahar de şampanie la miezul nopţii pe platoul Dacia vor trebui să poarte masca de protecţie în timpul petrecerii.

Reprezentanţii municiplităţii se vor mobiliza încă de joi să pună la punct programul şi numele artiştilor care vor susţine concerte în noaptea dintre ani, pe scena care va fi montată în faţa Palatului Comunal.

„Am auzit aseară declarația domnului Arafat, aștept în seara asta hotărârea de guvern. Dacă spusele domnului Arafat vor fi așternute pe hârtie, vom organiza și spectacol și foc de artificii în noaptea dintre ani la Buzău. Chiar dacă am fost criticat de-a lungul vremii și pe acest subiect, vom serba Revelionul cum trebuie. Viața e compusă și din bune și din rele”, a anunțat primarul Constantin Toma la Focus TV în această seară.

Foto : Andrei Pitigoi

Citeste mai mult: adev.ro/r3t37k