CAMPUS MEDIA solicită DEMISIA staff-ului tehnic al echipei de fotbal Gloria Buzău

CAMPUS MEDIA solicită DEMISIA staff-ului tehnic al echipei de fotbal Gloria Buzău

UPDATE

 Cristi Pustai și cele două părţi au ajuns la rezilierea contractului pe cale amiabilă. Tehnicianul se afla sub contract până în luna iunie a anului 2023

👉Campus Media, finanțatorul privat al echipei Gloria Buzău, formație care evoluează în Liga 2 Casa Pariurilor, având Promovarea ca obiectiv clar, a luat decizia retragerii sprijinului pentru staff-ul tehnic al echipei, solicitându-i, în același timp, demisia, urmare a rezultatelor sub așteptări, obținute în primele 8 etape ale campionatului, culminând cu înfrângerea de ieri, 3 octombrie, cu Unirea Constanța (1-3).

📍Menționăm că acest mesaj a fost transmis de către reprezentanții Campus Media, aseară, într-o discuție față în față cu staff-ul tehnic al formației din Crâng.

✍️De asemenea, propunerea de demitere va fi înaintată în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului Executiv al clubului din Crâng.
Propunerile noastre pentru banca tehnică sunt două: un antrenor cu experiență și un antrenor buzoian, neimplicat în scandalurile cu blaturi și pariuri care au îndepărtat buzoienii de echipa lor dragă.

📈Încă de anul trecut, când am decis să ne angrenăm în acest proiect ambițios, am considerat oportun să finanțăm performanța. Din păcate, în ciuda valorii de necontestat pe care o are staff-ul condus de profesorul Cristian Pustai, pentru care avem în continuare același respect, rezultatele echipei sunt cele care înclină balanța către decizia luată de finanțatorul privat.

⚽️Indiferent cine va conduce banca tehnică, obiectivul clar rămâne Promovarea!

📌Campus Media📌