Clubul de Dans Vibe a participat la CEA MAI MARE competiție din LUME pentru Dansul Sportiv

Cea mai mare competiție de Dans Sportiv din lume – German Open Championships – a 35 a EDIȚIE s-a desfășurat în perioada 08.08.2023 – 12.08.2023 în Stuttgart, Germania, două săptămâni sportivii Vibe, au fost plecați  în Germania, prima săptămână la un Camp de Pregătire, în a doua săptămână, s-a desfășurat competiția din Stuttgart – Germania.

 German Open Championships sau GOC – pentru toți sportivii participanți, reprezintă cea mai importantă ,,întrecere’’ pentru un Dansator Sportiv.

 Pentru al doilea an la rând, Clubul de Dans Vibe a participat la CEA MAI MARE competiție din LUME pentru Dansul Sportiv.

Medalia de Bronz Mondială câștigată anul trecut de sportivii Vibe Dance Studio la German Open Championships 2022 a demonstrat că totul este posibil cu un plan bine pus la punct,  disciplină, antrenament și efort constant.

Anul acesta sportivii Vibe au concurat la o categorie de vârstă superioară, Junior I ( 12 – 13 ani), o categorie  de nivel superior și cu un grad de dificultate foarte ridicat.

  5 zile de competiție, în 3 săli de dans, sute de concurenți, arbitrii titrați, antrenori cu renume și mii de vise care au ajuns, unul mai departe decât celălalt.

Alexandra, Alin , Bianca și Tudor au fost reprezentanții Vibe, ai Buzăului și ai României, alături și de alți sportivi români.

 

Reprezentanții Vibe la GOC 2023:

Open 10 Dansuri Juniori I ( 12 – 13 ani):

  Tudor Oprea și Bianca Stoian – Sferturi de Finală – Top 22

( 57 perechi participante)

Open Latino Junior I ( 12 – 13 ani):

   Tudor Oprea și Bianca Stoian  – Top 25

( 74 perechi participante)

Open Standard Junior I ( 12 – 13 ani):

   Tudor Oprea și Bianca Stoian  – Top 27

( 52 perechi participante)

WDSF Rising Star Latino:

    Alin Ion și Alexandra Darie – Locul 93

( 237 perechi participante)

Tinerii dansatori sportivi, au reprezentat Clubul Vibe, Buzăul dar și România, având sprijin prin finanțarea parțială în cadrul Programului de Utilitate Publică ,,Promovarea Sportului de Performanță’’ din sesiunea de selecție nr.1 2023 desfășurat de Primăria Municipiului Buzău.

 Marele Ajutor venit din partea  Sponsorilor  – GLOBAL Cash&Carry și TOLEDO Pizza & Grill a făcut posibilă participarea sportivilor noștri atât la Campul de Pregătire cât și la  o competiție de asemenea anvergură, desfășurată pe durata a 5 zile.

Mulțumim din suflet pentru susținerea performanței de nivel înalt a  Dansului Sportiv Buzoian!

Tudor, Bianca, Alin și Alexandra , sunt singurii sportivi din Buzău, care au participat la acest ,, Wimbledon’’ al Dansului Sportiv Mondial.

Participarea la acest marathon al Dansului Sportiv Mondial și prezența pe ring  în competiții alături de cele mai titrate perechi la fiecare categorie face ca țelul pentru ediția pentru anul viitor să fie deja stabilit iar startul de pregătire luat.

Un aspect demn de menționat este faptul că anul acesta România ocupă Locul 3 în clasamentul final pe națiuni după China și Germania, din 36 țări participante la GOC / German Open Championships 2023.

Copiii Vibe Dance Studio Buzău și întreaga echipă se pregătesc pentru noul sezon de activitate și competițional care va debuta în luna septembrie cu:

  • Campul de  Pregătire ‘’ Sezon NOU Competițonal –  1 Septembrie – Buzău;
  • ‘’Grand Gala Latin Camp – 9 / 10 Septembrie – București;
  • ‘’Romanian Dance Festival’’ 30 Septembrie – Piatra Neamț

 

De 21 de ani, desenăm vise în pași de dans în Buzău și Rm. Sărat.