Consilierii județeni buzoieni sunt convocați, pe 6 ianuarie, în prima ședință din acest an

La Sala Filipescu a Consiliului Județean Buzău va avea loc vineri, 6 ianuarie, o ședință extraordinară în cadrul căreia se supun aprobării trei proiecte de hotărâre care nu suportă amânare. , scrie sanatateabuzoiana.ro.

Au avut vacanță de Sărbători, au petrecut de Crăciun, de Sfântul Ștefan, de Revelion și de Sfântul Vasile, dar de Bobotează, consilierii județeni buzoieni sunt rechemați la datorie. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, i-a convocat vineri, 6 ianuarie, la ora 10.00, în prima ședință din acest an.

În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 831/2022 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică și în baza Dispoziției nr. 1/03.06.2023 a Președintelui Consiliului Județean Buzău, în data de 06 ianuarie 2023, ora 10.00, la sediul Consiliului Județean Buzău, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 48 – sala Dimitrie Filipescu, va avea loc ședința publică extraordinară, de îndată, a Consiliului Județean Buzău, în cadrul căreia aleșii județului au de aprobat trei proiecte de hotărâre care nu suportă amânare.

Totodată, pe site-ul oficial al Consiliului Județean Buzău a fost publicat în „transparență decizională” Proiectul bugetului propriu al județului Buzău pe anul 2023, care urmează a fi supus dezbaterii şi adoptării plenului Consiliului Judeţean Buzău în sedinţa ordinară din luna ianuarie 2023.

„Până la…

Citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro.