Coșmar în Crâng! Adio, play-off

Cel mai negru coșmar s-a adeverit! FC Buzău a ratat calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a după ce a pierdut meciul disputat sâmbătă după-amiază în Crâng, în ultima etapă a sezonului regulat, împotriva Concordiei.

Cristian Pustai a răbufnit după ce FC Buzău a ratat play-off-ul: ”Ce să fac, să mă bat cu arbitrul?” ”Profesorul”, avalanșă de întrebări retorice după eșecul cu Concordia Chiajna

Extrem de supărat a fost Cristian Pustai după eșecul Buzăului cu Concordia Chiajna, scor 0-1, care i-a lăsat echipa în afara play-off-ului și a trimis-o în play-out. Antrenorul și-a vărsat nervii la finalul jocului, la interviuri, invocând maniera de arbitraj, dar și tragerile de timp ale adversarilor scrie liga2.ro

”Profesorul” ar fi vrut ca la o centrare a lui Radu Zamfir din minutul 78, care l-a lovit în mână pe Carol Taub, să se dea penalty, având această părere și după ce a văzut imaginile în reluare, la final, la televizor.

E usor de spus că Pustai are dreptate, pentru că e evident că fundașul Concordiei Chiajna e lovit în mână, exista intenție plus ca are brațul departat de corp, in concluzie NU ESTE O POZITIE FIREASCĂ a mâinii 
Valerica Gaman
Valerica Gaman

E dureros, dar e bine că am ajuns până aici. E dureros că nu am reușit să mergem mai departe. Am primit foarte repede gol, nu am știut să revenim în joc, mai ales că am avut și ceva situații. Am rămas și descoperiți la două-trei faze, dar cred că un rezultat egal ar fi fost echitabil. Așa, am fi mers în play-off.

Mergem mai departe, trebuie să construim o echipă care să se bată la anul la promovare, însă sunt foarte dezamăgit de acest joc, de modul în care a fost condus de la un capăt la celălalt.

Cred că e prima dată când vorbesc de asta, dar o să dau public câte minute au stat cei de la Chiajna pe jos. Cu îngăduința, bineînțeles, a domnului arbitru. Nu se poate! La fiecare fază… așa ceva nu am mai văzut.

Din minutul 50, jocul a fost întrerupt câte un minut și ceva, iar minutele de prelungire au fost puține. E înfiorător!

Am văzut acum că a fost 11 metri clar, nu am ce să comentez. Nu l-a dat! E clar, a fost henț, dar s-a continuat jocul. Am văzut acum la televizor, dar asta nu mai comentez pentru că e deja prea mult.

Nu s-a pierdut aici calificarea, s-a pierdut pe tabelă, 1-0 pentru Chiajna.

De la începutul jocului te șicanează, portarul are trageri de timp, avertizezi cândva și el se plimbă dintr-o parte în alta sub ochii tăi. V-ar conveni așa ceva să se întâmple la echipa dvs.? La fiecare fază, jucătorii stăteau mult jos.

Nu cred că aici s-a pierdut calificarea, dar s-a jucat prea puțin, foarte puțin.

Tot ne lăudăm că avem finale, la ce e finală? Dacă la fiecare fază stăm pe jos trei minute și prelungim cinci. Vă dați seama când o să intre VAR-ul? O să dăm vreo 10 minute prelungiri. Ne mirăm când dau alții în străinătate opt minute, nouă minute. La noi, nu”.
Cristi Pustai

FC Buzău, pe 8 la final de sezon regular 

FC Buzău termină abia pe locul 8 sezonul regular al Ligii a 2-a, cu 32 de puncte, la un punct de locul 7, FK Miercurea Ciuc, și la patru puncte de poziția a 9-a, Unirea Dej. Buzoienii vor juca în Grupa B a play-out-ului, alături de Unirea Dej, Ripensia Timișoara, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, FC Brașov, Unirea Constanța, Astra.