Deputatul Andi Cristea ales vicepreședinte al Comisiei speciale pentru aderarea României la OCDE

Deputatul Andi Cristea a fost ales astăzi vicepreședinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sprijinirea procesului de aderare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

OCDE este un for interguvernamental care are ca obiect de activitate identificarea, diseminarea şi evaluarea aplicării politicilor publice optime pentru asigurarea creşterii economice, prosperității şi dezvoltării sustenabile în rândul statelor membre, precum și la nivel global.

Buzoianul va fi implicat în conducerea eforturilor de aderare a României la OCDE, care va avea un impact semnificativ asupra economiei naționale prin creșterea investițiilor, generarea de noi locuri de muncă și îmbunătățirea nivelului de trai.

„Astăzi, am fost ales vicepreședinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sprijinirea procesului de aderare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).
Este o onoare și o responsabilitate să reprezint interesele românilor în acest demers important.
Aderarea la OCDE va avea un impact semnificativ asupra economiei noastre, generând locuri de muncă, atrăgând investiții și îmbunătățind nivelul de trai. Ca membru OCDE, vom beneficia de experiența și colaborarea cu alte state membre, lucru care ne va ajuta să dezvoltăm politici economice și sociale sustenabile.
Mă angajez să muncesc din greu pentru a ne atinge acest obiectiv strategic și să colaborez cu toți actorii politici pentru a realiza viziunea unei Românii prospere și dezvoltate.”, a scris Andi Cristea pe pagina sa de Facebook.