Doar două zile a stat ‘regele păcănelelor’ în AUR – Anunț misterios al lui Sorin Constantinescu

Omul de afaceri Sorin Constantinescu, supranumit „regele păcănelelor”, anunță că se retrage din politică, la doar două zile după ce George Simion anunța înscrierea acestuia în partidul AUR. Nu este clar deocamdată dacă la mijloc este doar o retragere, așa cum susține Constantinescu, din cauza valului de reacții negative, ci un conflict apărut între acesta și liderul  AUR

Trei zile. Cât o ține o minune. Atât a ținut și „cariera” politică a lui Sorin Constantinescu în AUR

Mesajul transmis de Sorin Constantinescu

„Vă scriu acest mesaj în urma participării mele la conferința Polului Suveranist, organizată de partidul AUR, și a postării unei fotografii cu mine și liderul acestui partid, domnul George Simion, prin care era salutată alăturarea mea la această formațiune.

Am primit invitația la conferință pentru că susțin ideile acestui partid privitoare la familie, credința creștină și păstrarea identității românești, cât și pentru că îmi doresc să văd mai puțină corupție și mai mulți români care găsesc motive să rămână în propria lor țară.

Nu am participat pentru că mi-aș dori vreo demnitate, celebritate ori avere. Am avut funcții publice: de aceea vorbesc în cunoștință de cauză despre corupție. Sunt cunoscut de un număr semnificativ de oameni: vreau ca mesajul meu să ajungă la și mai mulți dintre conaționalii mei, atâta vreme cât le poate fi de folos cumva.

Unul dintre avantajele vârstei este experiența necesară pentru a înțelege că, odată ce ai dobândit realizări profesionale și confort material, devin mai importante relația cu cei apropiați și ceea ce lași în urmă. De aceea, pentru că prețuiesc fericirea si linistea familiei mele dincolo de orice, și nu vreau ca prezența mea în viața publică să ii afecteze in nici un fel am decis sa fac un pas inspoi si sa imi intrerup scurta mea incursiune in politica aici! Le mulțumesc celor de la AUR pentru propunerile generoase dar consider ca nu sunt pregatit sa fac acest pas!

Am fost socat de atacurile murdare la adresa mea, nu neaparat de la conturile false ale unor troli din alte partide cat de la oameni pe care i-am ajutat intr-un fel sau altul de-a lungul anilor si care au sters cu buretele orice lucru sau fapta buna pe care am facut-o!

Activitatea mea va continua în mediul online, atât prin demascarea cazurilor de corupție și a abuzurilor, cât și prin vlogurile culturale, pentru că e important să conștientizăm că există și bine în țara noastră. Atât cât îmi stă în putere, vreau să contribui la o schimbare în direcția aceasta și sunt dispus să susțin pe oricine are aceeași viziune. Aceste cateva zile care s-au scurs de la postarea domnului George Simion m-au facut sa inteleg cat pot fi unii oameni de superficiali si cat de usor pot judeca fara sa cunoasca subiectul in sine!Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis opinia voastră, contează enorm să știi cine îți este alături! Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”,

scrie Sorin Constantinescu pe Facebook.