E oficial! FCSB – CFR Cluj, finala campionatului, se va juca la Buzău

Sursa foto: DIGISPORT

FCSB a comunicat Ligii Profesioniste de Fotbal că meciul cu CFR Cluj, de pe 22 mai (ora 20:30), se va juca la Buzău, scrie gsp.ro. Va fi a treia partidă jucată de FCSB la Buzău în acest sezon, după victoriile cu Mioveni, scor 3-0, și cu FC Argeș, 2-1.

FCSB – CFR se joacă la Buzău. Gigi Becali a făcut o ultimă încercare ca partida dintre FCSB și CFR Cluj să se joace pe Arena Națională, însă a primit un răspuns negativ. În perioada 16 mai – 11 iunie, cel mai mare stadion din țară va fi indisponibil, deoarece este rezervat de festivalul muzical Saga (3-5 iunie). Cum răspunsul la cererea de închiriere a stadionului din Ghencea a întârziat, FCSB a luat decizia finală și a decis ca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă să se joace pe arena din Buzău, care are o capacitate de peste 12.000 de locuri

„Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Facem stadion pentru fotbal, dar avem o finală de campionat, la care ar veni 100.000 de oameni, dar ei vor să jucăm la Buzău, cu 15.000. Numai în România se poate așa ceva. Nicăieri pe globul pământesc, nici în țările africane o asemenea anomalie nu se poate întâmpla”, a transmis Becali în această dimineață, la Pro Arena.

Cu două etape înainte de final, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 54 de puncte, urmată de FCSB, cu 52 de puncte. În penultima etapă, echipa lui Dan Petrescu va juca acasă, cu CS Universitatea Craiova, în timp ce trupa antrenată de Toni Petrea o va înfrunta pe FC Voluntari, în deplasare.