Eroii Iulian Dumitrescu și Adrian Vizireanu, căzuți la datorie în Afganistan, comemorați ieri la Buzău

Autoritățile județului i-au comemorat astăzi pe cei doi eroi buzoieni, sublocotenent post-mortem Iulian Dumitrescu şi sublocotenent post-mortem Adrian Vizireanu, la mormintele lor aflate în Cimitirul Eroilor din Buzău.

Deputatul buzoian Romeo Lungu a postat pe pagina sa de Facebook imagini de la comemorarea celor doi eroi ai Buzăului, care au pierit în luna mai a anului 2016, alături de un text emoționant despre cum cei doi buzoieni s-au jertfit pentru libertatea noastră:

„Astăzi am comemorat un prieten vechi, un coleg de clasă, erou al României, picat la datorie în Afganistan. Este vorba despre 𝘀𝘂𝗯𝗹𝗼𝗰𝗼𝘁𝗲𝗻𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 (𝗽𝗺) 𝗔𝗱𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗩𝗶𝘇𝗶𝗿𝗲𝗮𝗻𝘂, unul dintre cei mai buni arbitri pe care i-a avut Buzăul, dar și unul dintre cei mai curajoși militari ai țării. El a pierit în 2016, împreună cu un alt erou buzoian, 𝘀𝘂𝗯𝗹𝗼𝗰𝗼𝘁𝗲𝗻𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 (𝗽𝗺) 𝗜𝘂𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂, un militar la fel de brav și un om la fel de bun.”
„ Acești #buzoieni curajoși au dat totul pentru a 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗲𝗷𝗮 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮̆, iar 𝗷𝗲𝗿𝘁𝗳𝗮 𝗹𝗼𝗿 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗶𝗲 𝗼𝗻𝗼𝗿𝗮𝘁𝗮̆ cum se cuvine. Să ne amintim mereu de #curajul și #devotamentul lor față de țară! Fie ca moartea lor să nu fi fost în zadar și să ne inspirăm din curajul lor! Dumnezeu să îi odihnească în pace!”