Ghici care este candidatul AUR la Primăria Săgeata

Un tânăr cu probleme penale a fost prezentat de filiala AUR Buzău drept candidatul ideal pentru funcția de primar al unei comune cu peste 4.000 de locuitori. Chiar înaintea prezentării tânărului menit să „aducă schimbarea” în Săgeata, discursul liderului județean al Alianței pentru Unirea Românilor a fost unul bombastic, despre infractori și politicieni insensibili care au fost puși la zid, relateaza opiniabuzau.ro

Dosarul penal, de loviri și alte violențe, în care candidatul AUR este inculpat se află din septembrie 2022 pe rolul Judecătoriei Buzău.

Lansarea candidatului a avut pe parcursul unei conferințe de presă cu retorică bombastică, în care traficul de droguri, păcănelele și infracțiunile care dau bătăi de cap autorităților au fost condamnate în unanimitate de membrii AUR prezenți. Valentin Roman, coordonator al filialei AUR Buzău și-a tapetat  discursul de lansare al candidatului pentru fotoliul de primar al comunei Săgeata cu un mesaj în care decadența din societate este cap de afiș.

Au fost luați la rând traficanții de droguri, iubitorii de păcănele, dar și politicienii cu morală ieftină, care de 30 de ani au permis ca în comunități să se instaleze nesiguranța și promiscuitatea.

Însă conducerea AUR Buzău nu s-a sesizat despre problemele cu care se luptă candidatul propus să preia frâiele unei comunități de peste 4.000 de locuitori. Acesta are probleme cu legea fiind acuzat de violență fizică asupra unui bărbat.

Citește articolul integral aici: opiniabuzau.ro