Gloria Buzău – Dinamo 2-2 | Arbitrajul lui Moroiță, unul dezastruos, pro Dinamo

Gloria Buzău și Dinamo au remizat și în al doilea loc meci direct din play-off-ul Ligii 2. Dacă pe ”Arcul de Triumf” a fost 1-1, după ce buzoienii au condus, acum, trupa lui Adrian Mihalcea a avut chiar 2-0 pe teren propriu, însă la final tabela a arătat 2-2. Arbitrajul lui Andrei Moroiță, din lotul de prima ligă, a fost unul dezastruos, cu decizii importante luate împotriva gazdelor, relateaza liga2.ro

Penalty pentru Gloria în minutul 7, neacordat. Blejdea, gol contestabil și pasă de gol. Larrucea a redus din diferență

Gloria a avut penalty în minutul 7, când Dujmovic a ajuns al doilea la minge și a căzut în careul mic peste Blejdea, din capul căruia balonul s-a dus în plasă, în exteriorul porții.

Penalty acordat pentru Dinamo la o ținere minoră a lui Lopez asupra lui Larrucea

Partea secundă a început cu o ocazie a lui Dinamo. Bani și Neluț Roșu au combinat frumos, Borcea a prelungit pentru Lamine, care s-a întins să ciupească balonul pe lângă Rusu (50), însă portarul a reținut în 6 metri.

Dujmovic l-a umplut de sânge pe Gaitan, Moroiță a lăsat jocul să continue și a dat galben portarului! Nu a dictat penalty, corect

Și în minutul 70 a fost o fază controversată, însă judecată corect de Moroiță. Oteliță a centrat din stânga, Gaitan a urmărit mingea, dar Dujmovic a ajuns primul, numai că portarul, în săritura din 6 metri, l-a lovit și pe argentinian, trântindu-l violent la pământ. Jocul a fost lăsat să continue și Gloria a trimis peste poartă, iar apoi au început discuțiile. 

Relateaza Liga2.ro