Gloria Buzău întâlnește Farul Constanța în Cupa României

Sursa Foto: Buzau.net

După etapa întâi, Gloria Buzău și Farul Constanța se află pe ultimele două locuri în clasamentul grupei D, pierzând primele meciuri susținute.

Partida se joacă, de la ora 17.30, pe stadionul „Gloria“ din Buzău, în direct la Digi Sport și Prima Sport. În clasamentul Superligii, Farul ocupă locul șapte, cu 20 de puncte, în timp ce formația buzoiană e a cincea în ierarhia Ligii a 2-a. După etapa întâi a Cupei, Gloria Buzău și Farul se află pe ultimele două locuri în clasamentul grupei D, pierzând primele meciuri susținute: Farul 0-2 în deplasare cu FC Voluntari, iar Gloria Buzău 1-2 acasă cu UTA.

În tabăra buzoiană, domnește, de asemenea, durerea, după două meciuri pierdute împotriva a două contracandidate la promovare. Cu scaunul tot mai șubred, Andrei Prepeliță ar mai putea avea o dilemă: să joace cu titularii (care or fi ei), sau să folosească rezervele, pentru a-i proteja pe primii, în vederea meciului de luni, cu Slobozia.

Dacă pentru Farul cupa ar putea constitui o miză, accederea în fazele superioare fiind destul de la îndemână pentru marinari, Gloria nu are mai nimic de câștigat din acest meci. Nici rețeta, niciun rezultat pozitiv nu vor putea face uitate prestația jenantă din întâlnirea cu FC Argeș.

Suporterii interesați pot achiziționa bilete pentru eveniment conform programului următor:

De la sediul clubului (intrarea principală, Str. Mareșal Averescu): Marți – miercuri, între orele 10:00-16:00.
De la casele de bilete: În ziua meciului, începând cu ora 15:30.
Prețul unei intrări generale este de 15 lei/persoană, iar accesul este gratuit pentru persoanele cu dizabilități și copiii sub 14 ani.