Lansare de film cu umor, la Buzău

Echipa filmului Miami Bici 2, mai exact: Codin Maticiuc, BRomania (Matei Dima), regizorul  Jesús del Cerro și directorul de imagine Adrian Silișteanu au avut parte de o mare surpriză sâmbătă, la Buzău, unde au primit, din partea primarului Constantin Toma, propria stradă.

Este vorba, desigur, de o glumă pusă la cale de edilul Buzăului, care a invitat echipa Miami Bici 2 pe stadionul Gloria, înaintea meciului de fotbal dintre Buzău șu Miercurea Ciuc, la o întâlnire cu publicul plină de umor și replici amuzante.

Primarul Constantin Toma a anunțat, în glumă, că a decis să nu mai candideze, pentru că Ilie Piciu a venit să “make Buzău great again” (“să facă Buzăul măreț, din nou”), iar orașul va fi “salvat” de personajul filmului.

După întâlnirea de pe stadion, echipa filmului, alături de primarul Constantin Toma, senatorul Lucian Romașcanu și câțiva buzoieni entuziaști, au dezvelit, în glumă, strada Ilie Piciu, prieten cu Ion Bilă, angajatul lui, pe bulevardul Mareșal Averescu.

Miami Bici 2 a avut câteva proiecții sold out la Buzău, pe 1 decembrie, în prezența echipei, la care s-a râs cu poftă și la care au participat sute de buzoieni puși pe distracție, care s-au fotografiat cu Maticiuc, BRomania și echipa filmului și s-au bucurat de întâlnire.

În Miami Bici 2 se vorbește mult de Buzău, personajul Ilie Piciu fiind buzoian. Chiar și faimosul actor de la Hollywood, Danny Trejo, menționează Buzăul în film, iar personajul lui Maticiuc își dorește să primească o stradă cu numele lui în oraș.

Visul i s-a îndeplinit, pentru o zi, alături de fani și de autoritățile buzoiene, care au răspuns cu umor la mesajele peliculei.

Din 24 noiembrie, Miami Bici 2 este disponibil în toate cinematografele din țara și îi așteaptă pe toți românii să vină pentru a vedea acest nou capitol din viața lui Ilie Piciu și Ion Bilă.