(Foto-Video) Liga Florilor: Gloria Buzău – Rapid 36-29 (18-14). Campioana, făcută K.O.

Gloria Buzău – Rapid 36-29 (18-14), în etapa a doua a Ligii Florilor

Nu Rapidul, ci Gloria a arătat ca o campioană adevărată în partida disputată miercuri seară, la Sala Sporturilor, în a doua etapă a Ligii Naţionale. Fetele lui Adrian Chiruţ au reuşit o evoluţie senzaţională şi au îngenuncheat o formaţie incapabilă să găsească antidotul la ceea ce a oferit Gloria, având de partea ei şi o atmosferă fabuloasă, cum rar s-a văzut în ultimul timp la Sala Sporturilor!, scrie opiniabuzau.ro.

Elevele lui Carlos Viver au fost ușor citite de gazde. Bianca Harabagiu și colegele sale au speculat fiecare nesincronizare din defesiva oaspetelor, de la care s-a remarcat în repriza a doua doar Sorina Grozav Tîrcă, autoare a șapte goluri până la final. 

Elevele lui Adrian Chiruț au făcut un meci perfect din punct de vedere ofensiv. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Harabagiu, cu 8 goluri. Pentru buzoience au mai punctat: Iuganu (6), Vasileuskaya (5), Blazevic (4), Petrovic (4), Ilyina (3), Zamfirescu (3), Moroianu (3). 

Reușitele Rapidului au fost semnate de Grozav (7), Lacrabere (7), Hernandez (4), Buceschi (3), Ostase (2), Fernandez (2), Lopez (2), Guialo (1), Kanor (1).

Rapid, una dintre echipele care ne va reprezenta, în curând, în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, a arătat, la Buzău, poate cea mai rea variantă, fără soluţii în atac şi cu o apărare vraişte, străpunsă mai de fiecare dată de gurile de foc ale buzoiencelor.

Spre final, diferenţele au fost mari, şi de opt sau nouă goluri în favoarea buzoiencelor, care au pus capăt meciului cu o victorie splendidă, 36-29!

Gloria Buzău este liderul ligii naționale de handbal feminin, cu punctaj maxim după primele două runde. Rapidul încă așteaptă prima victorie. Ar putea veni runda viitoare, când în Giulești vine codașa CSM Slatina.

Bianca Barabagiu
Bianca Barabagiu (foto Buzau.net)

Galerie Foto completa AICI!