Marcel Ciolacu: „Inflația să scadă”, „Statul român nu mai poate plăti pentru ca bugetarii să vină la birou”, „Mandatul acestui Guvern este despre reforme și economie”

Marcel Ciolacu, premierul României, a făcut joi mai multe declarații importante în prima conferință de presă organizată la finalul primei ședințe de guvern, printre care se numără afirmații precum „Inflația să scadă”, „Statul român nu mai poate plăti pentru ca bugetarii să vină la birou”, „Mandatul acestui Guvern este despre reforme și economie”, potrivit Europa FM.

„Primul și cel mai concret rezultat al unei guvernări bune este ca inflația să scadă – oamenii să simtă asta în prețurile unor produse de bază. Vrem să acționăm de săptămâna viitoare”, a afirmat Marcel Ciolacu.
„Mă bucur să vin din nou în fața dumneavoastră, de data aceasta ca premier al României după prima ședință de Guvern. Am dat prima Ordonanță de organizare a Guvernului. Am dat colegilor primele drafturi de Ordonanțe pe care să le citim în următoarea ședință”, a spus premierul.
„Statul român nu mai poate plăti pentru ca bugetarii să vină la birou, iar asta e valabil de la ministru până la funcționar. La Guvernul României și ministerele de linie am anunțat că intrăm în mobilizare generală. Mandatul acestui Guvern este despre reforme și economie”, a declarat Marcel Ciolacu.