Metalul Buzău- CSM FOCSANI: bătălia pentru finală, un pic mai aproape de Liga a II-a

A fost nebunie în meciul dintre Metalul și FC Bacău. Buzoienii nu aveau alternativă la victorie după rezultatul nefast din tur, atunci când pierduseră cu 1 la 0. Golul gazdelor a venit repede, în minutul 23, de la Valentin Robu, însă bucuria a fost destul de scurtă, întrucât băcăuanii au egalat după numai șapte minute.

Metalul a intrat la cabine în avantaj, întrucât, cu zece minute înainte de pauză, Vali Robu înscriind din nou. A doua repriză nu a mai adus și golul trei al alb-albaștrilor, dar nici oaspeții nu au înscris. La scorul general de 2 la 2, s-a intrat în prelungiri, dar cele 30 de minute suplimentare nu au adus nicio modificare pe tabelă.

În cel de-al doilea baraj, Metalul va întâlni în dublă manșă pe CSM Focșani, victorioasă în duelul cu Bucovina Rădăuți.

Metalul pornește cu prima șansă întrucât în campionatul regulat și apoi în play-off a fost (mult) mai bun decât CSM Focșani.

Au fost eliminate Bucovina Rădăuţi, FC Bacău, SC Popești Leordeni, Dunărea Călăraşi, Vediţa Coloneşti, Olimpic Zărneşti, SSU Politehnica Timișoara, ACSO Filiaşi, CSM Sighetu Marmaţiei și SCM Zalău.

Metalul Buzău: Ang. Dinu – Ed. Rusu, Makongo, Panaite, Andr. Radu, Șt. Moraru, Borțoneanu, Saim Tudor, Tudorică (cpt.), Val. Robu, Ad. Moldovan
Rezerve: C. Toader – Corniciuc, A. Manea, D. Mihai, M. Manea, Opaiț, P. Banu, Pelivan, Odoh Chika
Antrenor secund: Mircea Ștefan

FC Bacău: Cîmpianu – Șt. Pavel, Cimbru, D. Ganea, Coajă, I. Chirilă, Gab. Cârstean, D. Drugă (cpt.), Rob. Albu, Andr. Pavel, D. Burlacu
Rezerve: Chisăreanu – Luncașu, C. Popescu, Ct. Vraciu, Oasenegre, Ciumașu, M. Ursu, Gherasim, Bordeianu
Antrenor: Constantin Enache