Piața Dacia, gata pana la sfarsitul lunii mai?

Lucrările de modernizare de pe platoul din Piața Dacia, în cadrul proiectului despre care s-a spus că va fi finalizat în toamna lui 2022, au reînceput. În această dimineață, șeful Palatului Comunal a venit cu noi precizări privind termenul de finalizare a execuției, scrie jurnaluldebuzau.ro.

,,Astăzi am fost prezent la investiția care se derulează în Piața Dacia. Constructorul s-a mobilizat așa cum trebuie și sunt toate șansele să se respecte termenele din contractul de execuție, respectiv finalizarea tuturor lucrărilor până la sfârșitul lunii mai.

Sunt convins că vom avea un adevărat centru de oraș, care cu siguranță va da mai multă atractivitate Buzăului și va ajuta inclusiv la creșterea micilor afaceri ce se desfășoară în această zonă.

Îmi cer scuze încă o dată tuturor buzoienilor, pentru toate problemele create de șantierele în derulare, dar Buzăul nu poate progresa dacă nu vom avea cât mai multe investiții!” , a declarat primarul Constantin Toma, într-un mesaj pe pagina sa de facebook, postarea fiind însoțită și de o filmare.