Prima imagine cu Elena Udrea după ce a fost capturată în Bulgaria (foto)

Elena Udrea a fost prinsă joi de autoritățile din Bulgaria, în timp ce se îndrepta spre Grecia, după ce a fugit din România în această dimineață prin Vama Giurgiu. Ea a fost oprită de polițiștii bulgari în timp ce se afla în mașină, alături de încă o persoană. Primele imagini cu Udrea o arată pe aceasta într-o sală de așteptare în timp ce își folosește telefonul mobil, aflată în custodia autorităților bulgare.

Ea a fost prinsă în satul Kulata, la granița cu Grecia. Udrea va fi predată autorităților din România pentru a fi încarcerată. Ea a fost condamnată joi, definitiv, la 6 ani de închisoare în dosarul ‘Gala Bute’.

Elena Udrea a fost dată în urmărire națională de către Poliția Română, aceasta fiind prima etapă în procedura judiciară. Ea a fost inclusă pe lista „persoane urmărite” de pe site-ul Poliției Române.

„Împotriva numitei Udrea Elena – Gabriela a fost emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 44 din 05.06.2018 de către Tribunalul București – Sectia I Penala, fiind condamnată la 6 ani închisoare pentru savârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu”, este anunțul Poliției Române.