PSD Buzău a lansat candidații la Alegerile Locale. Pe 9 iunie, Romașcanu vrea să îl depășeacă pe Ciolacu

Astăzi, a avut loc lansarea candidaților PSD Buzău pentru funcțiile de primari de la nivelul localităților din județ. Este vorba despre Comitetul Județean Politic al PSD Buzău, întâlnire care a avut loc în Sala mare a CJ Buzău și la care au participat toți candidații social-democrați la primăriile din județ, dar și la Consiliul Județean, relateaza campusbuzau.ro

Așa cum se anunțase încă de săptămâna trecută, a devenit acum oficial: Lucian Romașcanu, liderul social-democraților buzoieni și purtătorul de cuvânt al PSD, va candida pentru funcția de președinde al Consiliului Județean Buzău. În fața sutelor de social-democrați veniți din tot județul, Romașcanu a susținut un discurs mobilizator.
Petre Emanoil Neagu, cel care care va mai conduce Consiliul Județean Buzău până în octombrie, le-a mărturisit celor prezenți că „se simte degajat” după evenimentele de săptămâna trecută, atunci când a căzut de acord, cu șefii partidului, să nu mai candideze pentru un nou mandat în fruntea CJ Buzău. Neagu îi urează succes șefului său de partid la Alegerile Locale.
Totodată, pe 9 iunie, social-democratul Constantin Toma va candida pentru al treilea mandat la funcția de primar al municipiului Buzău. Un nou mandat la conducerea Primăriei Rm. Sărat țintește și actualul edil, Sorin Cîrjan.

Citeste stirea integral campusbuzau.ro