Romascanu refuza renegocierea portofoliilor la rotativa: Ar fi destabilizator

Preşedintele filialei PSD Buzău, Lucian Romaşcanu, ministru al Culturii, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că rotativa guvernamentală va avea loc în luna mai, în schimb la acest moment nu s-a discutat în forurile superioare de conducere ale organizaţiei politice despre anumite nume care ar urma să ocupe posturi în viitoarea garnitură de miniştri. relatează stiripesurse

„Sigur, cea mai importantă întrebare pe care o are toată lumea este, ce se întâmplă, dacă se întâmplă rotativa. Este evident că se va întâmpla aşa cum s-a stabilit. În acest moment există decizia de a se respecta protocolul aşa cum a fost el scris. Sigur, orice negociere este posibilă în perioada următoare, iar orice speculaţie legată de nume care îşi pierd, vor câştiga portofolii nu pot fi confirmate pentru că discuţiile nu au avut loc până la acest nivel”, a declarat preşedintele PSD Buzău.

Potrivit acestuia, atât PSD cât şi Partidul Naţional Liberal (PNL) sunt la acest moment într-o coaliţie ale cărei prevederi sunt respectate. Orice discuţie legată de anumite modificări ce ar putea avea loc la nivel de ministere ar putea conduce la destabilizarea coaliţiei.

Citește articolul integral stiripesurse.ro