Scandal într-un liceu din Buzău: elev lovit de trei colegi mai mari. Tatăl victimei s-a luat apoi la bătaie cu agresorii

Scandal într-un liceu sportiv din Buzău, unde un elev de 15 ani susține că a fost lovit și înjurat de trei colegi mai mari. Și, în apărare, elevul și-a chemat tatăl, care s-a luat la bătaie chiar în curtea școlii cu cei trei liceeni, scrie stirileprotv.ro.

Atât bărbatul, cât și cei 3 băieți, toți majori, sunt reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Apelul la 112 a venit din partea unui profesor de la liceul sportiv, care a cerut sprijinul polițiștilor. În curtea școlii, trei elevi de clasa a XII-a s-ar fi luat la bătaie cu tatăl unui elev de clasa a X-a.

Cătălin Cighir, director liceu sportiv Buzău: „Ceea ce a fost extrem de neplăcut, faptul că copilul de clasa a X-a și-a chemat părintele care a venit trecând peste pază. Și a bruscat pe unul dintre cei trei copii de clasa a XII-a.”

Scandalul a început în prima parte a zilei: copilul de 15 ani susține că ar fi fost dus într-o clasă și lovit cu palma peste cap de cei trei liceeni. În plus, elevul spune că agresorii îl urmăreau de ceva timp și ori de câte ori se întâlnea cu ei ar fi fost înjurat și amenințat.

Sursa: StirilePROTV