Sfârșit de aventură. Buzăul se oprește în sferturile Cupei României

FC Buzău nu a mai reușit încă o surpriză, oprindu-se în sferturile Cupei României, după ce, în această seară, a fost învinsă la limită, 0 la 1,  de FC Voluntari. Singurul gol al partidei a fost înscris din penalty, de Cosmin Achim.

FC Buzău și-a încheiat aventura în Cupa României, după ce a fost învinsă acasă, 0 la 1, de FC Voluntari. Echipa din Ilfov a dominat prima repriză, jocul bun de posesie al oaspeților punându-i  deseori în încurcătură pe elevii lui Cristi Pustai. Cea mai mare ocazie a primului mitan a venit în minutul  22, atunci când Achim a reluat din 6 metri, dar șutul acestuia a fost respins de pe linia porții. Mingea a revenit la fundașul ilfovean, dar, din fericire pentru FC Buzău, acesta a șutat defectuos, din 5 metri, peste poarta lui Stoian.

Până la pauză, oaspeții au presat, au controlat jocul, dar nu au reușit să-și mai creeze ocazii mari, în timp ce Buzăul s-a mulțumit să mizeze pe cartea contraatacului. Cea mai importantă oportunitate pentru gazde a venit cu 8 minute înainte de pauză, după o lansare a lui Chică Roșă, atacantului botoșănean lipsindu-i un vârf de bocanc să-i fure mingea lui Râmniceanu și să trmită în poarta goală, de la 30 de metri.

Actul secund a început mult mai bine pentru buzoieni, cravașați, probabil, la cabine, de Cristi Pustai. Câteva combinații reușite la marginea careului, au dat emoții celor de la Voluntari, însă în minutul 55 a venit deschiderea scorului: contraatac, Fulop este faultat în careu de Vârtej iar Achim înscrie calm, de la punctul cu var, păcălindu-l pe Stoian, citește mai mult campusbuzau.ro