Substație de ambulanță la Pârscov

Comuna Pârscov va avea substație de ambulanță. Ea va funcționa prin reorganizarea substației Berca și va asigura servicii de urgență cu personal specializat. Primii pași au fost deja făcuți după vizita comisiei M.A.I. la spațiul amenajat pentru viitoarea stație de ambulanță din Pârscov.

Anunțul a fost făcut de primarul din Pârscov, Mihai Daniel și de deputatul Romeo Lungu pe paginile lor de Facebook.
„În urma demersurilor primarului Daniel Mihai, în comuna Pârscov va funcționa o substație de ambulanță. Ea va fi funcțională prin reorganizarea substației Berca și va asigura serviciile de urgență cu personal medical specializat.
Felicitări domnului primar pentru atitudinea orientată pe rezultate, nu pe discuții fără sens! În ciuda provocărilor politice, primarul din Pârscov nu s-a lăsat antrenat în polemici inutile, ci a acționat hotărât pentru a rezolva această problemă crucială pentru comunitate”, a scris deputatul buzoian pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câteva luni am promis că Pârscovul se va putea bucura din nou, în curând, de serviciile oferite de o stație de #ambulanță, cu toate implicațiile benefice ale acestora pentru #comunitatea noastră.

Nu puțini au fost cei care s-au grăbit să mă contrazică, să catalogheze promisiunea mea drept „minciună” ori să se arate suspicioși.
Nici vizita operativă la fața locului (spațiul amenajat de comunitate, pentru funcționarea viitoarei stații de #ambulanță) a comisiei M.A.I., în fruntea căreia s-a aflat directorul general D.S.U, medicul Călin Alexandru, nu a fost luată în serios, ca de altfel nici declarațiile și susținerile directorului Serviciului Județean de Ambulanță (#SAJ_Buzău), domnul #Gabriel_Mihalașcu.” a scris primaru comunei Pârscov pe pagina sa de Facebook.

Acest pas important va aduce beneficii considerabile locuitorilor din Pârscov și din localitățile înconjurătoare, sporind rapiditatea și eficiența serviciilor de ambulanță și, implicit, contribuind la îmbunătățirea stării lor de sănătate.