Tragedie de Ajun | Un tânăr de 31 de ani din Buzău și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Buzău și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un autoturism în dimineața de Ajun în zona localității Pietroasele. Se pare că bărbatul petrecuse într-un club din localitate și, spre dimineață, a coborât din mașină în mers fiind lovit de un taxi care circula dinspre Buzău înspre Ploiești. Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat să îl resusciteze însă toate eforturile au fost zadarnice, relateaza buzau.net

Biroul de presă al IPJ Buzău a transmis un mesaj referitor la accidentul produs în apropierea intersecției DN 1B cu DJ 203C, în care se menționează că un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Buzău, a accidentat mortal un pieton în timp ce conducea autoturismul dinspre Buzău către Ploiești.

Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul dinspre Buzău către Ploiești, un șofer în vârstă de 37 de ani, din Buzău a surprins și accidentat un pieton. Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Buzău. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, transmite IPJ Buzău

Se pare că tânărul petrecuse într-un club din localitate, alături de mai mulți prieteni. Spre dimineață, băieții s-au văzut nevoiți să plece, așa că au urcat în mașină și au pornit spre Buzău.

La un moment dat, Mihai ar fi deschis ușa în mers, iar șoferul a trebuit să oprească. Tânărul a coborât din mașină, moment în care a fost surprins și accidentat de un taxi care circula dinspre Buzău înspre Ploiești.