Uber a ajuns la Buzău, iar aplicația este disponibilă începând de astăzi

Locuitorii orașului Buzău pot comanda un Uber prin simpla apăsare a unui buton. Utilizatorii noi se vor bucura de patru curse gratuite, pentru până la 11 lei/cursă, prin utilizarea codului HELLOBUZAU.

Începând cu această după-amiază, aplicația Uber este disponibilă în Buzău, al cinsprezecelea oraș din România către care compania se extinde.

Utilizatorii din Buzău vor putea călători în siguranță și cu ușurință, ajungând la destinație după un timp de așteptare de doar câteva minute [scrie stiridebuzau.ro]

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

În România, Uber este acum disponibil în 15 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Bacău și Buzău, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Începând de astăzi și până la data de 12 decembrie, toți utilizatorii din Buzău se vor bucura de câte 4 curse gratuite pentru până la 11 lei/cursă*.

În Buzău, Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Buzău, unul dintre cele mai importante orașe din apropierea capitalei. Tehnologia și mobilitatea sunt accesibile la o singură apăsare de buton, iar locuitorii orașului sunt deschiși la a explora noi posibilități și alternative de transport. Vrem să devenim un partener de încredere și pe termen lung pentru autoritățile locale și pentru utilizatorii din Buzău”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber Romania.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole. În România, Uber este disponibil în 15 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Bacău și Buzău. Mai multe informații despre serviciile Uber:  https://www.uber.com/ro/ro/.