Un primar buzoian, în selecționata care joacă azi contra Croației

Primarul comunei Stâlpu, Stelian Gioabă, face parte din selecționata care va juca astăzi, la Giarmata (județul Timiș), partida de fotbal dintre naționalele României și Croației, echipe în rândurile cărora vor evolua doar primari din cele două țări, scrie Opinia Buzau

Meciul este organizat de Asociația Comunelor din România (ACoR), prin Liga Primarilor Fotbaliști, ACoR Timiș și Primăria Comunei Giarmata, și va avea loc cu începere la ora 16.00, pe stadionul „Nicu Moraru” din comuna timișeană.

„Ne bucură întâlnirea cu colegii noștri din Croația, sperăm să dezvoltăm o relație cât mai bună cu ei și, evident, vom încerca să facem un joc bun, pentru a încheia victorioși partida dintre cele două reprezentative ale primarilor români și croați. Îi așteptăm cu mare drag pe iubitorii fotbalului să ne susțină, în speranța că nu-i vom dezamăgi. Tototdată țin să transmit mulțumiri filialei județene ACoR Timiș și primăriei Giarmata pentru întregul sprijin oferit realizării acestui eveniment”, a spus pentru sursa citată președintele Ligii Fotbaliștilor din cadrul Asociației Comunelor din România, Nicolae Beg.

Citește articolul integral aici Opinia Buzau