(VIDEO) Doctorul Zoican: “ACASĂ, TOȚI! GATA! S-A TERMINAT POVESTEA!”

Medicul-șef de la UPU-SMURD a avertizat, joi seară, la Campus TV, că vom ajunge într-o situație și mai gravă, dacă nu conștientizăm importanța vaccinării și a respectării cu strictețe a regulilor de protecție anti-COVID. Doctorul Adrian Zoican a descris infernul prin care trece personalul medical și tragediile care se află în spatele pacienților care ajung în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe.

Activitatea de la UPU de la cel mai mare spital din județul Buzău este zilnic data peste cap de numărul mare de prezentări. Șeful secției, doctorul Adrian Zoican, a vorbit, la Campus TV, despre infernul de la UPU din această perioadă critică.

Chiar dacă personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgențe este suprasolicitat, iar epuizarea este firească, eforturile sunt în continuare mari, pentru ca toate cazurile să fie tratate optim, în condițiile date, însă.

În acest context, medicul Adrian Zoican, susținător al unor măsuri dure de limitare a circulației, a venit cu încă un îndemn către buzoieni.
(citeste mai mult pe campusbuzau.ro)