Voința Lanurile pierde jocul cu CSM Adjud 1946 în turul barajului de promovare în Liga 3 cu 2-1

CSM Adjud 1946 a obținut o victorie importantă în fața echipei Voința Lanurile, în turul barajului de promovare în Liga 3, meciul încheindu-se cu scorul de 2-1. Partida disputată duminică, la Adjud, între campioanele județelor Vrancea și Buzău, a fost unul plin de faze spectaculoase și emoții la ambele porți.

După un început echilibrat, oaspeții de la Voința Lanurile au reușit să deschidă scorul în minutul 21 prin Visteanu. Pe parcursul primei reprize, echipa buzoiană a continuat să fie mai insistentă, creându-și mai multe ocazii de gol. În ciuda eforturilor depuse de jucătorii antrenați de Andrei Întuneric, CSM Adjud 1946 nu a reușit să egaleze până la pauză.

Repriza a doua a adus o schimbare de ritm pentru gazde, care au forțat egalarea și, în minutul 61, Padovei a reușit să înscrie după o acțiune individuală în careul oaspeților. Meciul a continuat cu ocazii la ambele porți, dar jucătorii c s-au arătat mai determinați în a obține victoria. Golul decisiv a fost marcat în minutul 83 de Corman, stabilind scorul final de 2-1 în favoarea echipei gazdă. Partida retur se anunță a fi una incendiară și va avea loc peste o săptămână, pe terenul celor de la Voința Lanurile.

Sursa: jurnaldevrancea.ro