Adrian Burlacu: Educația a fost și va rămâne o prioritate pentru comuna Beceni

Cod AEP: 21240002
Educația a fost și va rămâne o prioritate absolută pentru mine și echipa mea, atât în acest mandat, cât și în următorul. Suntem alături de copii și de tinerii noștri, sprijinindu-i în drumul lor spre succes.
Liceul Tehnologic Beceni este în plină dezvoltare. Drept dovadă, de anul acesta, funcționează aici o clasă de Silvicultură, un profil unic în județul Buzău, care aduce noi oportunități de învățare și de carieră pentru elevii noștri. Cu profesori bine pregătiți și elevi dedicați, precum și cu susținerea noastră, sunt convins că liceul va obține rezultate din ce în ce mai bune.
Astăzi, Liceul Tehnologic Beceni strălucește cu o nouă intrare și cu un aspect modern.
Am renovat gardul liceului, am plantat un gazon nou și copăcei de tuia, precum și flori care dau viață locului. Cu drag pentru liceul lor, elevii au participat activ la amenajarea spațiului.
Comuna Beceni este în plină dezvoltare și ne străduim să îmbunătățim toate domeniile, pentru un viitor mai bun pentru noi toți.
Împreună, vom continua să susținem educația și să creăm condițiile necesare pentru ca ai noștri copii să aibă parte de cele mai bune șanse în viață, relatează primarul comunei Beceni, Adrian Burlacu intr-o postare pe Social Media
Monitorul Buzoian / Comandat de PSD Buzau / COD MANDATAR 21240002