ATMOSFERĂ DE SĂRBĂTOARE LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BUZĂU

Crăciunul este cea mai frumoasă şi mai emoţionantă sărbătoare a lumii creştine. An de an, aşteptăm cu emoţie şi nerăbdare Sărbătoarea Crăciunului, cu multitudinea sa de obiceiuri şi tradiţii frumoase, care ne aduc în suflet atâta bucurie.

Astăzi, a fost o zi specială pentru copiii internaţi în secțiile de Pediatrie și Chirurgie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, dar si pentru copiii angajaților unității medicale. Ajutat de președintele Consiliului Județean Buzău, dl. Petre Emanoil Neagu, Moș Crăciun a venit cu daruri pentru toți copiii prezenți la acest eveniment. Peste două sute de pachete au fost împărțite tuturor copiilor.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de corul vocal Happy Kids, coordonat de prof. Oana Dobre, de părintele Iulian Raicovici, preotul spitalului, care au susținut un miniconcert de colinde.

Conducerea unității medicale mulțumește domnului președinte al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, pentru generozitatea și sprijinul de care dă dovadă, an de an, prin această acțiune, devenită deja tradiție, care aduce bucurie în sufletele micilor pacienți.

🎅Moș Crăciun nu îi uită niciodată pe 👫copiii care sunt bolnăviori în această perioadă și au nevoie de internare în spital.🏨 Așa că le-a făcut o surpriză, le-a readus zâmbetul pe buze și le-a oferit daruri. 🎁
🌲️Este una dintre vizitele cele mai emoționante din perioada sărbătorilor. Chipurile celor mici se luminează când apare Moș Crăciun și bucuria lor se transmite și părinților ce le stau alături mereu!
🎁Au primit daruri și s-au bucurat de colindele interpretate atât de frumos de Corul Happy Kids și copiii cadrelor medicale din Spitalul Județean de Urgență Buzău!
🙏Mulțumesc domnului manager Claudiu Damian și întregii echipe a SJU Buzău pentru preocuparea permanentă de a oferi condiții și îngrijiri cât mai bune tuturor buzoienilor ce au nevoie de servicii medicale!
🎅Mulțumim pentru ajutor, Moș Crăciun!” a relatat președintele Consiliului Județean Buzau, Petre Emanoi Neagu