Neglijență după neglijență la echipa de handbal feminin SCM Gloria Buzău | Echipa poate pierde toate cele 11 partide din acest sezon.

Echipa de handbal feminin SCM Gloria Buzău este în mijlocul unui scandal de proporții: echipa poate pierde toate cele 11 partide din acest sezon, relateaza www.prosport.ro

Motivul: reînregistrarea contractului antrenorului cu portarii, Gabriel Borodi, la FR de Handbal. Tehnicianul, trecut pe la Gloria Bistrița și Rapid, a semnat un angajament cu clubul buzoian, care n-a fost înregistrat. N-a primit niciun număr de înregistrare.

„Bombă” în Liga Florilor din care fac parte CSM București și Rapid! SCM Gloria Buzău poate pierde toate meciurile din acest sezon cu 0-10! Care este motivul incredibil.Gabriel Borodi s-a adresat prin memorii atât Comisiei de Disciplină cât și Comisiei de Litigii a FR de Handbal și așteaptă un răspuns în această săptămână.

Sancțiunea este clar stipulată în regulament: 0-10 pentru fiecare meci, -1 punct de fiecare meci și 5.000 lei pentru fiecare meci disputat în condiții regulamentare.

SCM Buzău este pe locul 7 în clasament și are un buget de 2.4 milioane de euro pe sezon.

„Ca răspuns la solicitarea dvs. vis-a-vis de memoriul depus de dl Gabriel Borodi la Comisiile de disciplină și litigii, menționăm că așteptăm hotărârea comisiilor în legătură cu această speță”, a declarat președintele buzoian Costin Stanciu.

Citește articolul integral aici www.prosport.ro