Casă nouă pentru ,,Permise și Înmatriculări”

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor  – instituție aparținând Ministerului Afacerilor Interne, aflată sub patronajul Instituției Prefectului, care acum funcționează într-o clădire din imediata vecinătate a Inspectoratului de Poliție al Județului, pe strada Chiristigii – va avea, cel mai probabil începând de anul viitor, un nou sediu.

Aceasta după ce deliberativul județului a decis să pună la dispoziția SPCRPCIV clădirea fostului cămin pentru copii instituționalizați de pe strada Simila, unde angajații instituției, dar și buzoienii care apelează la serviciile acesteia, vor avea la dispoziție un spațiu mult mai generos.

,,În noul imobil de pe strada Simila vom beneficia de un spațiu de trei ori mai mare. E o veste importantă pentru noi, ca instituție, dar și pentru buzoieni. Evident, vom putea asigura servicii mai bune cetățenilor. Ca să vă dau doar un exemplu, actuala sală de examinare teoretică a candidaților e mică și aici se aud zgomotele produse de atelierul învecinat unde se confecționează numerele de înmatriculare auto. Unii candidații au reclamat că din acest motiv au avut probleme în a se concentra”, a declarat Gabriel Ioniță, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, scrie OpiniaBuzau