COMUNICAT DE PRESĂ Gloria Buzău Handbal

Sport Club Municipal Gloria Buzău vă anunță că joi, 04 noiembrie 2021, cu începere de la ora 16:00, echipa noastră va întâlni, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” formația HC Dunărea Brăila, în etapa cu numărul 8 din Liga Florilor MOL. Partida va fi transmisă în direct pe TVR2.

Deoarece meciul se va desfășura fără spectatori, conform protocolului Federației Române de Handbal și Ordinului Comun Numărul 535/30.07.2021 și 1505/09.08.2021, anexa nr.5, al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, au acces în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” următoarele categorii de persoane:

  1. Componenții celor două echipe (jucătoare, antrenori, medici, maseuri, sponsori, finanțatori, oficiali și angajați ai clubului), pe bază de tabel nominal, semnat de către delegatul clubului.
  2. Oficiali FRH (arbitri, observatori), desemnați de către comisia federală, pe bază de tabel nominal.
  3. Personal necesar pentru organizarea jocului (cadru medical responsabil cu triajul epidemiologic, tehnician leduri, tehnician sunet, electrician, comentator, moperi), pe bază de tabel nominal.
  4. Personal responsabil televizare meci, pe bază de tabel nominal.
  5. Personal medical (medic ambulanță, asistent ambulanță, șofer ambulanță), pe bază de tabel nominal.
  6. Personal responsabil cu paza, pe bază de tabel nominal.
  7. Personal responsabil cu dezinfectarea spațiilor comune, pe bază de tabel nominal.
  8. Fotografi (max. 1 persoană pentru fiecare organ de presă acreditat), pe bază de tabel nominal.
  9. Ziariști (max. 1 persoană pentru fiecare organ de presă acreditat), pe bază de tabel nominal.

Membrii mass-media care doresc să participe la meciul de handbal sunt rugați să trimită o cerere pe adresa de mail secretariatscmgb@gmail.com, până miercuri, 03.11.2021, ora 16:00. Accesul va fi permis în limita locurilor disponibile. Cererile primite după această dată nu vor fi procesate.

Intrarea în sală va fi permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Conducerea clubului
SCM GLORIA BUZĂU