FOTO: Arenă de Liga a 3-a, pentru Gloria de Vadu Paşii

După o perioadă destul de lungă, în care a jucat merciurile considerate pe teren propiu tot în deplasare, Gloria a revenit, în sfârşit, la Vadu Paşii.

 Până la urmă, este locul unde te simţi cel mai bine şi, în condiţiile în care ai putea beneficia

 de susţinerea propriilor suporteri, te poţi aştepta şi la rezultate pe măsură. În deschiderea jocului cu Balta Albă, gazdele au organizat o ceremonie pe măsura proiectului tocmai finalizat (etapa de construire, amenajare şi modernizare a terenului de joc). scrie arenabuzoiana.ro.

Fiecare jucător, invitaţii, reprezentanţii autorităţilor locale, dar şi promotorii fenomenului fotbalistic la nivel de comună, inclusiv sponsorii, au primit câte un tricou pe care era imprimat brandul echipei GLORIA VADU PAŞII, iar pe spate numele posesorului. O remarcă sinceră şi pertinentă din partea şefului Ligii judeţene de fotbal (AJF Buzău), Adrian Petre: “Am văzut la viaţa mea arene fotbalistice amenajate profesionist şi cu gust de gospodar. Dreptunghiul verde de la Vadu Paşii este de Liga a 3-a!”, a fost primită cu aplauze de gazde.  

Gabi Tănase, omul bun la toate atunci când vine vorba despre fotbal în comuna Vadu Paşii, managerul şi antrenorul echipei, la rândul ei rebrenduită, a fost amfitrionul evenimentului, dar şi “responsabilul” cu mulţumirile, în numele clubului, la adresa tuturor celor implicaţi, pentru ca baza sportivă, la care acum şi iubitorii de fotbal din oraşul Buzău pot ajunge mai uşor pe podul nou, să fie un obiectiv modern.

Şi, pentru ca momentul să fie complet, dar mai ales pentru a se înţelege că fenomenul fotbalistic la Vadu Paşii a fost asumat inclusiv de oamenii cu bani, managerul Gabi Tănase a rezervat o prezentare specială sponsorilor:  Cosmin Maravela, administrator al Evg SERVICES, constructorul suprafeţei de joc şi a sistemului de aspersare automatizat, Marian Grigore, reprezentat al Autogan Tires, Mihaela Tănase, mamă şi soţie mai mult decât înţelegătoare(!) – director general al agenţiilor de turism Mihaela Travel & Mihaela Travel Apartments, o listă care rămâne deschisă.

Lucrurile nu se vor opri aici! Primarul Gheorghe Firon garantează continuarea procesului de modernizare a bazei sportive, prin extinderea vestiarelor, construirea a două tribune, pe partea cu drumul de acces către stadion şi, de ce nu, instalarea unei nocturne, astfel încât, peste doi-trei ani, formaţia din Vadu Paşii să-şi găsească “Gloria” în eşalonul trei al fotbalului românesc.

“Fotbalul adevărat nu se joacă pe consolă. Fotbalul adevărat se joacă pe terenul de fotbal iar aici, la Vadu Paşii, tinerii au această oportunitate. Pentru mine, ca preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, este mai mult decât o mândrie că în judeţul Buzău s-a mai modernizat o bază sportivă, una care se apropie de cerinţele eşalonului trei. Sper ca lucrurile să nu se oprească aici şi peste câţiva ani, la Vadu paşii să avem atât o bază sportivă modernă, cât şi o echipă care să completeze, din punct de vedere fotbalistic, investiţiile făcute de autorităţile locale şi a oamenilor care muncesc la acest proiect.”,a spus preşedintele AJF Buzău, Adrian Petre.

(Florian NECULAI)