Copiii din Buzău sunt așteptați în Orășelul din Parcul Crâng!

S-a deschis Orășelul Copiilor! Dacă în urmă cu un an, restricțiile impuse de pandemia de coronavirus nu a permis amenajarea Orășelului, în Parcul Crâng, așa cum era tradiția, anul acesta, locul dedicat distracției celor mici și-a deschis, ieri, porțile.

Centrul parcului este din nou plin de trenulețe și comedii: carusel cu mașinuțe, tiribombă cu umbreluțe, dar și pistă cu „mașinuțele bușitoare”, scrie buzaumedia.ro.

Surprizele nu se opresc aici. De mâine, chiar Moș Crăciun va ajunge în Orășelul Copiilor. Timp de 3 zile, de la ora 17:00, la ora 19:00, moșul cel darnic va sta de vorbă cu toții copiii, le va asculta dorințele și le va împărți daruri dulci.

Iar cât timp cei mici se distrează în carusel sau în brațele lui Moș Crăciun, părinții și bunicii pot vizita căsuțele producătorilor tradiționali din zona Obeliscului, unde îi așteaptă produse tradiționale, de calitate.

Primăria Buzău a decis să organizeze Orășelul Copiilor din Parcul Crâng și Revelionul din Piața Dacia, după ce autoritățile centrale au dat liber la petrecerile de Crăciun și de Revelion în aer liber.

Orășelul din Parcul Crâng!
Orășelul din Parcul Crâng!