Deputatul Andi Cristea, discuții cu secretarul general al OCDE: „Un angajament către un viitor mai prosper și sustenabil pentru țara noastră”

Deputatul PSD Andi Cristea, vicepreședinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților şi Senatului pentru sprijinirea procesului de aderare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), a avut miercuri, 13 martie, o întâlnire cu secretarul general al OCDE, Mathias Cormann. Dezbaterile s-au axat pe procesul de aderare la OCDE, considerat de deputatul Andi Cristea drept o promisiune pentru un viitor mai prosper și durabil pentru țara noastră.

„Astăzi am avut onoarea de a-l întâlni pe Mathias Cormann, secretarul general al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), la Palatul Parlamentului. Am discutat despre parcursul României spre aderarea la OCDE, subliniind progresele remarcabile evidențiate în Studiul Economic al României pentru anul 2024,” a scris Andi Cristea pe pagina sa de Facebook.

Aderarea la OCDE este o recunoaștere a stabilității și performanței economice a României, dar și o oportunitate de a garanta că beneficiile creșterii economice sunt distribuite echitabil pentru toți cetățenii români.

„Aderarea la OCDE nu este doar o recunoaștere a stabilității și performanței economice a României, ci și o oportunitate de a ne asigura că beneficiile creșterii sunt împărtășite în mod echitabil de toți românii. Este un angajament către un viitor mai prosper și sustenabil pentru țara noastră”, a adăugat Andi Cristea pe Facebook.