2 BLOCURI DE LOCUINȚE SOCIALE CONSTRUITE LA RÂMNICU SĂRAT PRIN FONDURI EUROPENE!

Tinerii care muncesc în Municipiul Râmnicu Sărat, nu au o locuință sau un teren pe numele lor și se confruntă cu imposibilitatea de a-și achiziționa o locuință, vor avea posibilitatea în perioada imediat următoare de a beneficia de una din cele peste 100 de locuințe pentru tineri, precum și cu caracter social. Acestea vor fi atribuite atât în cartierul Alecu Bagdat, cât și în cartierul Anghel Saligny, în locația fostului internat al Liceului Agricol, aflată în prezent într-un amplu proces de transformare.

🌀 După luni bune de intervenție, lucrările de construire a primelor 2 blocuri de locuințe, totalizând 32 de apartamente, au fost finalizate, urmând ca în scurt timp să fie publicate condițiile de atribuire.

✅ Valoarea investiției este de peste 1,21 milioane de Euro, demarată prin POR 2014 – 2020, Axa 5 – Îmbunătățirea mediului urban si conservarea, protecția si valorificarea durabila a patrimoniului cultural.

UN ALT BLOC CU 30 DE LOCUINȚE PENTRU TINERI SE CONSTRUIEȘTE ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ!
Alte 30 de apartamente vor fi în curând disponibile în cadrul blocului de locuințe construit în vecinătatea celorlalte 2 blocuri nou ridicate în cartierul Alecu Bagdad. De această dată, investiția este realizată de Agenția Națională pentru Locuințe, iar beneficiari vor fi tinerii cu vârsta de până în 35 de ani din Municipiul Râmnicu Sărat. Condițiile de atribuire vor fi stabilite și publicate în perioada următoare!
#AdministratiePSD #RamnicuSarat #dezvoltarelocală