Doua persoane decedate | Trafic blocat pe DN1B, în apropiere de intersectia cu drumul către Dealul Viei, accident rutier.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un camion de mare tonaj condus pe direcția Ploiești către Buzău de către un șofer în vârstă de 52 de ani, din Prahova și autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto buzoian de 50 de ani.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului buzoian și a pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 48 de ani, de asemenea din Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

In jurul orei 18 și jumătate, în urma unui apel la 112, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău au intervenit la un eveniment rutier în care au fost implicate un autocamion și un autoturism, ce a avut loc pe raza localității Merei.
La fața locului a fost constatată prezenta a doua victime încarcerate aflate în interiorul autoturismului, ce au fost extrase de către pompieri, una dintre acestea de sex feminin ce prezenta leziuni incompatibile cu viata, cea de-a doua de sex masculin, aflată în stop cardio-respirator, asupra căreia au fost efectuate manevre de resuscitare, din păcate fiind declarata decedata ulterior.
La fața locului au rămas colegii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Buzău ce efectuează cercetări cu privire la cauzele ce au dus la producerea evenimentului rutier.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Neron Lupașcu”