Drum din zona de munte, asfaltat cu bani europeni

Soseaua Vintila Voda si Plaiul Nucului, in faza licitatiei

Fără sacrificii nu se poate face nimic” Un nou drum de importanță majoră pentru comunitatea din nordul județului Buzău dar și pentru turismul local ar putea fi reabilitat în cel mai scurt timp. Este vorba despre porțiunea dintre Vintilă-Vodă și Plaiul Nucului pentru care Consiliul Județean Buzău a organizat o licitație, finanțarea lucrărilor fiind asigurată din fonduri europene.

Alte două drumuri județene sunt deja în lucru a anunțat administrația județeană. Potrivit conducerii CJ Buzău în curând vor începe lucrările de asflatare pentru drumurile dintre DN10 și Vulcanii Noroioși

Tot în zona de nord a județului, în acest moment, sunt în plină desfășurare lucrări de modernizare a drumului județean care leagă comunele Vintilă Vodă și Bisoca. Tot în acest an, a început asfaltarea, în premieră, a unui alt drum județean de o frumusețe aparte, cel de la Brăești spre Bozioru și Cozieni.

Așadar, în viitorul apropiat, se va putea circula, pe drum complet reabilitat, din municipiul Buzău, până în zona de nord a județului, în localitățile Bisoca și Lopătari.