Emil Rengle, eliminat de la Survivor România 2022: „Sunt convins că am greşit”

Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor România 2022. Echipa Faimoşilor a rămas fără un membru după ce a pierdut jocul de imunitate şi a trebuit să facă nominalizări. Cătălin Zmărăndescu, Crbl şi Emil Rengle au fost propuşi spre eliminare, iar cel din urmă a primit cele mai puţin voturi.

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România 2022. Înainte de consiliul de eliminare, s-a iscat o ceartă în tabăra Faimoșilor, dar și o împăcare între TJ și Zmărăndescu, care și-au dat mâna.

Cătălin Zmărăndescu a susținut că îl bănuia pe TJ că ar fi cel care manipulează, însă toți l-au acuzat pe Emil Rengle în cele din urmă că este cel cu „intrigile” din concurs.

„O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată (..) Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. (..) Emil ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut.”, a spus Laura Giurcanu

Este doar o altă influenceriță care ar vinde oricând minciuni”, a spus Emil Rengle la testimoniale. Mai ieri, cei doi se îmbrățișau și-și declarau prietenia sinceră.

Înainte de acest consiliu am fost deja eliminat din echipa Faimoșilor. (..) Faptul că ați ridicat niște probleme m-a pus pe gânduri. M-am întrebat cu ce am greșit. Poate dacă eram ajutat de prieteni…Dar iluzia că am avut prieteni în competiție (..) m-a durut. (..) Sunt dezamăgit.”, a spus Emil.

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România 2022

Emil Rengle este concurentul din echipa Faimoșilor care părăsește competiția Survivor România relatează romaniatv.net

Eu plec împăcat, chiar dacă într-o energie cum n-a mai fost vreodată la consiliu. Am împărtășit niște momente cu acești oameni pe care nu o să le mai trăiesc vreodată. Sunt convins că am greșit și sunt convins că o să mai greșesc. Vreau să vă doresc mult succes„, a declarat Emil Rengle la Pro TV.

Dansatorul și-a luat rămas bun de la colegii de echipă, însă Cătălin Zmărăndescu