Flux continuu. De astăzi, mașinile nu mai au voie să oprească pe Transilvaniei.

Indicatoarele rutiere pentru oprirea interzisă au împânzit tronsonul din strada Transilvaniei, cuprins între Titulescu și strada Crinului. În această zonă comercială foarte frecventată de micii comercianți, orice fel de mijloc de transport rutier nu mai are voie să oprească decât între orele 18 și 6 diminieața. Nici riveranii nu mai au voie să-și parcheze mașina în fața curții pe parcursul zilei.

Din această dimineață, nici un fel de autovehicul nu mai are voie să oprească pe un tronson aglomerat din strada Transilvaniei.

Între Bulevardul Nicolae Titulescu și intersecția cu strada Crinului, la magazinele sătești, oprirea mijloacelor de transport rutiere nu se mai poate face decât între orele 18 și 6 dimineața.

Pe acest segment de stradă se află foarte multe centre comerciale și depozite ”en gros”, de unde se aprovizionează micii comercianți și nu toate dispun de locuri de parcare situate în afara carosabilului.

Așadar, aprovizionarea nu se va mai putea face decât de la ora 18 în sus, când vor putea parca fără probleme și vor putea staționa atâta timp cât vor avea nevoie.

Citeste mai mult: Campusbuzau