Fotbalul în sărbătoare, la Nehoiu. Carpați a promovat, veteranii orașului, premiați

Atmosferă excelentă la Nehoiu,  în weekend. Echipa orașului din nordul județului a promovat în liga a iv-a, după ce a dispus, 1 la 0, de Viitorul Tisău. În pauza meciului, foștii fotbaliști de la Carpați și Foresta au fost premiați de către Asociația Județeană de Fotbal, scrie campusbuzau.ro.

Peste 300 de microbiști au ținut să asiste ieri la partida dintre Carpați Nehoiu și Viitorul Tisău, meci la finalul căruia s-a consfințit matematic promovarea echipei gazdă. Nehoienii au câștigat cu 1 la 0 alăturându-se  celorlalte câștigătoare ale seriilor 2 și 3, Flamura Racovițeni și Luceafărul Maxenu, în plutonul echipelor promovate în elita fotbalului județean.

În pauza meciului, Asociația Județeană de Fotbal a premiat fotbaliștii care au evoluat, odinioară, la Carpați sau Foresta Nehoiu. Veteranii au fost aplaudați la scenă deschisă, atât de microbiștii mai în vârstă, pe care i-au bucurat odinioară, cât și de publicul tânăr. Prin această campanie, AJF urmărește să-i readucă în memoria colectivă a comunităților rurale și nu numai pe cei care în anii 80-90 au slujit gratuit și dezinteresat la curtea regelui fotbal.

Campania AJF Buzău, aceea de a premia foștii fotbaliști, va continua în toate zonele județului.