Interlopul buzoian Anaser Duduianu, urmărit internațional și vedetă pe TikTok

Pe prima pagină a listei Most Wanted a Poliției Române încă se află doi membri ai clanului Dudu­ianu, condus până acum un an de celebrul Emi Pian, ucis într-o răfuială plecată de la o partidă de barbut.

Autoritățile caută în prezent nu mai puțin de 56 de infractori periculoși, oameni dați în urmărire pentru crime, violuri, pro­xenetism, evaziune fiscală, tâlhărie și alte escrocherii. Printre ei sunt nume celebre despre care am tot au­zit de ani buni și despre care nu mai știm nimic.

Anaser și Lindon Duduianu, căutați pentru tâlhărie și șantaj

Lindon Duduianu și Anaser Duduianu

Buzoianul Florin ,,Ana­ser” (37 de ani) și Ștefan ,,Lindon” (26 de ani) Du­duianu au fost dați în urmărire după ce pe numele lor au fost emise ma­ndate de arestare în lipsă pentru tâlhărie și șantaj. Au fost demarate demersurile legate pentru soli­citarea mandatelor europene de arestare. Faptele datează din iulie 2020, când peste 100 de polițiști din Capitală au făcut 11 per­cheziții domiciliare în București, Ilfov și Teleorman, într-un dosar de tâlhărie și șantaj.

Totul a pornit de la plângerile maneliștilor Florin Salam, Nicolae Guță și Tzancă Uraganul, care au pretins că Duduienii le-au luat cu forța aproximativ 100.000 de euro. Se pare că interlopii aveau o strategie. Când se făceau dedicații, unul striga ,,1.000 de euro de la mine pentru X”, asta ca să determine alți oameni de la petreceri să ofere mai mult. Dacă altcineva oferea manelistului 1.500 de euro, suma îi revenea lui Emi Pian. Câteva săptămâni mai târziu, Emi Pian era ucis într-un scandal pornit de la o partidă de barbut, în cartierul Giulești din ­Ca­pitală.

Anaser declară pe TikTok că nu mai vrea să fie șmecher

Deși știe că poliția ar trebui să fie pe urmele lui, Anaser nu se sfiește să posteze pe rețelele de socializare. El este un influencer pe TikTok, cu zeci de mii de urmăritori. Recent, a ținut o întreagă prelegere despre faptul că nu mai vrea să fie șmecher.

,,Aș avea un anunț des­pre tot ceea ce înseamnă planeta asta, Terra. Jur că vreau să declar în premieră ceea ce vreau să vă spun acum. Eu, Anaser Dudu­ianu, din momentul de față, jur că nu mai vreau să mai fiu șmecher niciodată. Poate cu toții vă întrebați de ce nu mai vreau eu să fiu șmecher. Dacă în zilele noastre, tot ceea ce însea­mnă fraier posibil existent a devenit șmecher și ca să fii șmecher în zilele noastre, mai exact anul ’21, secolul 21, mileniul trei, trebuie să colaborezi cu Poliția Capitalei, cu DIICOT și DNA“, a spus Anaser Duduianu într-un video publicat pe 14 noiembrie.

[citește mai mult pe opiniabuzau.ro].