Liga 2 se reia în acest weekend | AS Fotbal Club Buzău Vs. AFC Astra Giurgiu

La finalul acestei săptămâni se reia şi Liga 2, fiind programată etapa cu numărul 17, a campionatului regular. AS Fotbal Club Buzău va primi sâmbătă, 26 februarie, de la ora 11.00, pe stadionul din Crâng, vizita formaţiei AFC Astra Giurgiu.

Clubul AS Fotbal Club Buzău pune în vânzare bilete în limita a 30 % din capacitatea stadionului.

Achiziţionarea acestora se poate face online, de pe site-ul www.blt.ro, începând de vineri, 25 februarie şi de la casa de bilete (poarta Electrica), sâmbătă, 26 februarie, ora 9.00, Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 

Pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore,

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Spectatorii care nu îndeplinesc condiţiile mai sus menţionate pot efectua un test rapid, la punctul special amenajat, la intrarea “Poartă Electrica”. Este obligatorie prezentarea certificatului verde.