Luna cadourilor- luna faptelor bune!

Ieri, jandarmii din cadrului Postului Sărata Monteoru au desfășurat o misiune specială pentru doi copii și mama lor, din satul Nenciulești, comuna Dealul Viei, având certitudinea că acest gest le va lumina ziua și le va aduce un zâmbet cald pe chipuri.

Impresionaţi de drama acestei familii monoparentale, toți membrii având și deficiențe de vedere, colegii noștri s-au organizat și au cumpărat alimente de primă necesitate, dulciuri, jucării, dar şi aparatură de uz casnic de care mama avea mare nevoie, toate fiindu-le oferite ieri, în prag de Moș Nicolae. Bucuria a fost dublă, întrucât astăzi, Cătălin, cel mai mare dintre frați, își serbează ziua de naștere, împlinind 14 ani.
Cei doi frați de 14, respectiv de 13 ani, urmează cursurile școlii gimnaziale din cadrul Liceul Special Pentru Deficienți de Vedere Buzău, încercând astfel să nu se lase doborâți de necazurile vieții. Puterea și curajul de a merge mai departe sunt calități dobândite de la mamă, care reușește să-i crească într-un mediu curat și ocrotitor.