Meci de cupă, cu spectatori, de 1 Decembrie

Stadioanele și-au deschis din nou porțile pentru spectatori, după o pauză poate prea lungă. Din fericire, una dintre beneficiarele acestei măsuri este și FC Buzău, gazdă a meciului cu Voluntari, partidă contând pentru sferturile Cupei României.

Miercuri, 1 decembrie, de Ziua Națională, microbiștii vor avea acces la partida dintre FC Buzău și FC Voluntari, una dintre cele mai importante din calendarul grupării din Crâng. Meciul va începe de la 15.30 iar prețul biletelor este unul cât se poate de modic, 10 lei. Tichetele de intrare vor fi puse în vânzare la poarta dinspre Parcul Crâng a stadionului, începând cu ora 10, scrie campusbuzau.ro

Intrarea în arenă este permisă doar pentru persoanele care deţin certificat verde, respectiv cele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Competiţiile sportive se vor putea desfăşura cu spectatori în tribune în limita a 30% din capacitatea arenelor, atât la exterior, cât şi la interior.